CAĞ KEBAP

CAĞ ŞİŞ

Kuzu Eti, Soğan, Tuz ve Karabiber ile marine edilerek hazırlanır.

KİREMİTTE CAĞ KEBABI

Kuzu Eti, Soğan, Tuz ve Karabiber ile tavada pişirilerek toprak güveçte servis edilir.

SEBZELİ CAĞ KEBABI

Kuzu Eti, Soğan, Tuz, Karabiber, Mantar, Kapya Biberi ve Çarliston Biber ile tavada pişirilerek servis edilir.

CAĞ BURGER

ÇORBA VE SALATA ÇEŞİTLERİ

Ayranaşı Çorbası

Ezogelin Çorbası

Mercimek Çorbası

Kelle Paça Çorbası

İşkembe Çorbası

Çoban Salatası

Mevsim Salatası

Spil Dağı Salatası

Kaşık Salata

Karışık Turşu

İSPİR KURU FASÜLYE

Kendine has toprak özelliği ve doğası ile tamamen organik olarak Erzurum İspir ve Hınıs’ta yetiştirilen dünyanın en iyi kuru fasülyesidir. Odun ateşinde, kıvamında ve güveçte pişirilen İspir Fasülyesini denemeye var mısınız?

KEBAP VE DÜRÜM ÇEŞİTLERİ

Adana Kebap

Cağ Kebap Porsiyon Dürüm

Tavuk Kanat Şiş Izgara

Adana Kebap Dürüm

Tavuk Dürüm

Urfa Kebap

Cağ Kebap Dürüm

Tavuk Şiş Izgara

Urfa Kebap Dürüm

IZGARA ÇEŞİTLERİ

Kuzu Küşleme

Karışık Izgara

Tavuk Kanat Şiş Izgara

Köfte Izgara

Beyti Sarma

Tavuk Şiş Izgara

TATLI ÇEŞİTLERİMİZ

Kadayıf Dolması

Künefe (Kaymaklı)

Kabak Tatlısı (Tahinli Cevizli)

Katmer (Antep Fıstıklı)

Maraş Kesme Dondurma

Künefe

Künefe (Kesme Dondurmalı)

Kemalpaşa Tatlısı (Tahinli Cevizli)

Kaymak

İÇECEKLERİMİZ

Ayran

Kutu Ayran

Kola, Fanta, Meyvesuyu

Meyveli Soda Çeşitleri

Şalgam

Niğde Gazozu

Su